Merghelynckstraat 6 - IEPER
057 21 65 94

Kapsels

Alle foto's zijn eigen creaties.
Bekijk meer kapsels.

Dameskapsels

Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose Foto van een kapsel voor dames door bio-kapsalon Metamorphose

Biokapsalon Metamorphose

Onze filosofie

Als biokapsalon zijn we ons bewust van de gevolgen die moderne cosmetica op onze gezondheid kunnen hebben. Daarom gebruiken we enkel biologische haarverzorgingsproducten bij de creatie van uw kapsel. Bio-haarverzorgingsproducten geven uw haar (en u) een natuurlijke schoonheid zonder schadelijke gevolgen.

Foto’s van het kapsalon

Biologische haarverzorgingsproducten van hairborist

een zoete oase voor je haar

Logo: Hairborist natuurlijke haarverzorgingsproducten

Het exclusieve gamma van Hairborist bevat haarverzorgingsproducten samengesteld op basis van plantextracten en plantaardige regenererende en essentiële oliën.

Ondersteund door jarenlange ervaring biedt Hairborist een antwoord op elk haarprobleem waarmee U kan geconfronteerd worden.

Hariborist: wellness en ontspanning in het kapsalon

Hairborist is een merk dat een revolutie teweeg brengt in de kapperssector, want het introduceert het concept van wellness en ontspanning in het kapsalon.

Hairborist is een nieuwe benadering van haartooi waarbij we haarverzorging met persoonlijk welzijn combineren.

Hairborist biologische haarverzorgingsproducten

Omdat Hairborist de reële gevaren van chemische cosmetica kent, houdt het zich aan het principe om enkel te werken met basismaterialen die een natuurlijke oorsprong hebben uit de biologische landbouw, voor zover dit verenigbaar is met het verkrijgen van een professioneel resultaat.

Hairborist heeft we deze keuze bewust gemaakt, uit persoonlijke overtuiging en is fier om zijn producten enkel te promoten bij kappers en bio winkels die ook houden aan die filosofie.

Essentiële oliën

Gewapend met zijn kennis van aromatherapie, verbindt Hairborist essentiële oliën met de behandelingen voor de hoofdhuid, het haar, maar ook op ieders emoties. De originaliteit en de kracht van Hairborist zit in het feit dat de verzorging gebeurt op droog haar en niet op nat haar zoals bij alle andere merken.

De reden daarvoor is eenvoudig: als we een verzorging gebruiken op nat haar, werkt deze enkel op het oppervlak van het haar. Het water verhindert elk actief bestanddeel om binnen te dringen tot het hart van de vezels; het werkt als een scherm. Het doel van het merk is wel degelijk om het haar van binnenuit te verzorgen voor een optimaal en langdurig rendement.

Hoewel strenger dan traditionele labels, heeft Hairborist gekozen om te werken met het biologisch kwaliteitslabel Ecogarantie.

hairborist plantenkleuring

Hairborist greencolour
Hairborist plantenkleuring

Plantaardige kleurstoffen bevatten geen giftige bestanddelen, allergenen of verdachte carcinogenen zoals PPD, toluenen, diaminen, PEG, P&O aminofenol, resorcinol …  Dankzij plantaardige kleurstoffen word de structuur van het haar niet beschadigd, het is zelfs een verzorgende kleuring vanwege het gewenste zuurgehalte dat een unieke en natuurlijke glans aan het haar geeft. Bovendien zorgt het voor een verrijking van de hoofdhuid.

De voordelen van een kleuring met plantaardige kleurstoffen:

 • Bezorgt een heropleving en meerdere donkere toon van de haarkleur.
 • Krijg moderne, felle kleuren
 • Bedekt grijs haar perfect
 • Gebruik de transparantie van witte haren om een harmonieus mèche-effect aan te brengen
 • Bewaart de natuurlijke structuur voor een unieke kleur en een natuurlijke glans
 • Milieuvriendelijk
 • Geen beperking tijdens een chemotherapie: gezond en zonder allergeen

De beperkingen van een plantenkleuring:

 • Kan het haar niet verlichten: vernietigt geen pigment en bevat geen agressieve factoren
 • Heeft soms een langere behandelingstijd dan chemische kleuringen
 •   
 • Het is uniek en specifiek voor elk haar